Blokhutten in de tuin

In het voorjaar van 2015 hebben we de beschikking gekregen over een tweetal blokhutten, deze zijn hier als showmodellen geplaatst door topblokhutten.

Een van de blokhutten, het model Nadelhorn, is ons nieuwe klompenhok voor het blotevoetenpad. Hier kunnen blotevoetenlopers hun schoenen en sokken neerzetten, ook zijn hier handdoeken aanwezig om de voeten weer droog te maken voor dat de schoenen weer worden aangetrokken.

Het andere model blokhut, Eiger met luifel, zal worden gebruikt als entree en kassa voor de tuinen, het blotevoetenpad en de (mais)doolhoven en als kassa voor de kwekerij.

Top blokhutten

Topblokhutten heeft een ruime keuze in bergingen, tuinhuizen, blokhutten, chalets en recreatiewoningen  met een zeer uitgebreid standaard programma. Alles van een betaalbaar tuinhuis, een blokhut met een houtdikte van 40 tot 70 mm en een chalet tot een compleet ingerichte recreatiewoning.

Waar u een blokhut of het tuinhuis ook voor wilt gebruiken, voor extra bergruimte, als tuinkamer, logeerkamer of garage het kan allemaal bij  topblokhutten.

Wilt u eens iets anders dan een standaard blokhut, tuinhuis of chalet? Geen probleem ze kunnen het dan voor u op maat laten maak geheel afgestemd op uw wensen. Ze leveren  deze maatwerk blokhutten, tuinhuizen en chalets in houtdiktes van 40 tot 100 mm.

Kwaliteit

Niet alle blokhutten en tuinhuisjes zijn hetzelfde. Kwaliteit en vakmanschap herken je direct vanaf het moment dat de blokhut wordt afgeleverd.

Met hun jarenlange ervaring zijn de mensen achter topblokhutten op zoek gegaan naar producten waar ze zelf 100% achter kunnen staan.  Als ze leveren dan willen ze zeker zijn dat de klant tevreden is blij is met zijn nieuwe tuinhuis, blokhut of chalet. Bij maatwerk willen ze dat de klant trots is op zijn zelf samengestelde droomhuis, blokhut, chalet, garage of het naar eigen gemaakt ontwerp en met plezier terugkijkt op het hele proces.

Voor de standaard blokhutten hebben is er een uitgebreide selectie gedaan en vanzelfsprekend volgen ze de snel wisselende markt voortdurend. Een zeer belangrijk deel van de tuinhuizen en blokhutten wordt nog handmatig geproduceerd, waarbij het vakmanschap herkenbaar is in de geleverde producten. Daarnaast hebben ze natuurlijk geselecteerd op prijs, zodat de klant zeker weet dat hij waar voor zijn geld krijgt.