Hoveniers


Snoeien van buxusbol door een van onze hoveniers
Snoeien van buxusbol door een van onze hoveniers

Onderhoud van uw tuin door onze hoveniers

Als tuin bezitter, zowel particulier als zakelijk, is het niet altijd mogelijk om het onderhoud aan de tuin zelf uit te voeren. Druk met andere, belangrijkere, zaken, geen tijd, geen zin of misschien wel een hele andere oorzaak. Onze hoveniers kunnen voor u het onderhoud aan uw tuin overnemen. Er wordt u op deze manier werk uit handen genomen en u tevens bent u verzekerd van hoogwaardig en vakkundig onderhoud aan uw tuin.

U kunt hierbij denken aan het opschonen van de tuin in het voorjaar, de voorjaarsschoonmaak. Maar ook aan het verwijderen van onkruid, het snoeien van bomen en hagen en  vele andere werkzaamheden.

Ook voor advies, renovatie of een compleet nieuwe tuin

Wilt u iets veranderen in uw tuin maar weet u niet precies wat of hoe. Misschien is het zo simpel als het verwijderen, toevoegen of verplaatsen van een terras of boom maar ziet u het zelf niet? Met onze ervaringen als hoveniers en met in de achtergrond de jarenlange ervaringen van Goedegebuure Tuin- en landschapsarchitecten kunnen wij u hierin uitstekend adviseren, en indien gewenst kunnen wij de werkzaamheden ook voor u uitvoeren.

Ook voor renovatie van uw tuin, het opnieuw aanleggen van borders, het herstraten van uw terras, oprit of andere bestratingen kunt u bij ons terecht.

Begeleiding door de tuincoach

Mocht u opzoek zijn naar begeleiding van het onderhoud aan uw tuin, maar wilt u dit wel zélf uitvoeren, dan kunnen wij u ondersteunen met onze Tuincoach. Doel hierbij is om ú te begeleiden in het onderhoud aan uw tuin, wij begeleiden maar hoofdzakelijk doet u zélf het werk.

Voor meer informatie over  onze hoveniersdiensten of andere vragen kunt u contact met ons opnemen.