Avontuurlijk spelen op het blotevoetenpad en in de doolhoven


De doolhoven, maisdoolhoven en het blotevoetenpad zijn samen met de tuinen van Kijktuinen Nunspeet een unieke combinatie en lenen zich hierdoor uit­stekend voor een dagje uit met het gezin, de familie, vrienden of het werk. Zo kunnen de kinderen heerlijk hun gang gaan in de verschillende doolho­ven en op het blotevoetenpad terwijl de ouders rustig kunnen genieten van de prachtige tuinen op het terrein maar natuurlijk óók van de doolhoven en het blotevoetenpad.

Blotevoetenpad

Op een ruim 1km lang blotevoetenpad kan je het gehele jaar klimmen, klauteren en spelen. Ondertussen ervaar je verschillende materialen aan handen en voeten welke allemaal een andere sensatie geven. Zo zijn er houten elementen, een uitkijkboom maar ook stukken met stenen, rotsen, water, gras en vele andere materialen.

 

Doolhoven

Het gehele jaar zijn er diverse doolhoven voor jong en oud aanwezig. Zo zijn er doolhof spelletjes op spandoeken en is er voor de aller kleinste een kistendoolhof en een palendoolhof.

 

Maisdoolhof

Wil je lekker dwalen door een maisdoolhof van bijna 4 voetbalvelden groot? Dat kan bij ons! Voor de kleinere kinderen is er ook een beginners maisdoolhof. Voor kinderen t/m 12 jaar is begeleiding in de maisdoolhoven vereist!

Doordat mais een natuurlijk product is, zijn de maisdoolhoven pas medio juli (afhankelijk van de groeiomstandigheden) geopend.

De onderdelen voor u op een rij: