Tuincoach


Tuincoach; advies bij onderhoud
Tuincoach; advies bij onderhoud

Veel tuin bezitters vinden het plezierig om zelf het onderhoud van hun tuin uit te voeren, dat ligt natuurlijk voor de hand, het is prettig om buiten bezig te zijn. Toch zijn velen erg onzeker of ze wel de juiste activiteiten uitvoeren, is het wel goed voor plant, dier en bodem? Is het tijdstip van de werkzaamheden wel goed? Is de werkwijze wel goed?
Kortom, je wilt zelf wel het werk doen maar hebt behoefte aan een stukje begeleiding en ondersteuning door een tuincoach.

Om u op dit terrein te ontzorgen kunt u bij ons terecht om u te voorzien in deze coaching en begeleiding.

Hierbij maakt u gebruik van een tuincoach, één van onze professionals, die bij u langskomt, 1 of meerdere keren per jaar, naar gelang uw behoefte aan coaching en begeleiding. Onze tuincoach geeft u advies en neemt u bij de hand of wijst u anderszins de weg op het gebied van onderhoud aan uw eigen tuin. Welke werkzaamheden moet u nú uitvoeren? Welke kunt u beter in een andere tijd doen? Wat is noodzakelijk onderhoud? Etc. Antwoorden daarop met daarbij een stukje achtergrond informatie worden aan u gegeven. Door deze achtergrond informatie wordt het voor u waarschijnlijk een stukje makkelijker om het nut en de noodzaak van bepaalde werkzaamheden in te zien, en deze, indien nodig, jaarlijks te herhalen.

Doel hierbij is dus om ú te begeleiden in het onderhoud aan uw tuin, wij begeleiden en vertellen maar hoofdzakelijk doet u zélf het werk. Mocht u echter zelf niet in de gelegenheid zijn, zin hebben, of anderszins niet de mogelijkheid hebben om de klus te klaren dan kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze hoveniers om het werk voor u uit te voeren.

Voor meer informatie over de tuincoach of andere vragen kunt u contact met ons opnemen.