Openingstijden

Globaal genomen zijn onze openingstijden van 1 maart t/m 31 oktober. In het topseizoen zijn we naast de gebruikelijke dagen ook op zondag geopend.

Kijk in het schema hieronder voor de exacte openingsdagen en tijden.

Tuinen & Kwekerij

Maart tot Goede Vrijdag

Woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Goede Vrijdag t/m mei

Maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Juni, juli & augustus

Maandag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

LET OP: ZATERDAG 16 juni de gehele dag gesloten

September & oktober

Woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Vanaf 1 november definitief gesloten.

 

Blotevoetenpad

Het Blotevoetenpad is gelijktijdig met de Tuinen & Kwekerij geopend volgens bovenstaande openingstijden.

Maisdoolhof

Voor de kleine doolhoven en de doolhofspelletjes zijn de openingstijden gelijk aan die van de Tuinen & Kwekerij en het Blotevoetenpad.

Maïs is echter een natuurproduct welke omstreeks april gezaaid wordt en daarna moet groeien. Begin / medio juli is de maïs vervolgens genoeg gegroeid zodat de maisdoolhof geopend kunnen worden, maar e.e.a. blijft natuurlijk sterk afhankelijk van de weersomstandigheden.

Zodra de maïs hoog genoeg is zijn de maisdoolhoven gelijktijdig geopend met de Tuinen & Kwekerij en het Blotevoetenpadvolgens boven genoemde openingstijden.

Doolhoven

De diverse doolhofspelletjes, het kistendoolhof en de palendoolhof hebben natuurlijk geen last van het feit dat het moet groeien (i.t.t de maisdoolhoven), deze doolhoven zijn simpel weg aanwezig.

De Doolhoven zijn dan ook gelijktijdig met de Tuinen & Kwekerij en het Blotevoetenpad geopend volgens bovenstaande openingstijden.