Boeldagen


Met de boeldagen einde 2018 was de gedachte dat dit het laatste verkoopmoment was.
Echter de verhuizing liet wat langer op zich wachten dan gepland, dus is er nog een laatste mogelijkheid om dit voorjaar nog uw slag te slaan.

Al  ruim een half jaar staan er spullen te koop in en rond de tuinen en de laatste tijd zijn er weer extra dingen voor de verkoop beschikbaar gekomen. Afgelopen winter is er ook al veel verkocht en (af)gehaald, maar er is ook nog heel veel over.
Alles mag weg en is  dus te koop. Van planten, potten, bestratingen, pergola’s, kantoormeubilair, maar ook de kleinere dingen die gebruikt zijn bij ons als roltafels, meubilair, serviesgoed, het (tuin)gereedschap, etc. etc.

Op donderdag 18 april (witte donderdag) en vrijdag 19 april (Goede Vrijdag) zijn er de allerlaatste boeldagen waarop alle resterende spullen voor mooie prijzen te verkrijgen zijn.

Wie dus nog een laatste bezoek wil brengen en daarbij gelijk nog een klein (of groot) aandenken wil kopen kan op deze dagen nog terecht.
Voor grote beplantingen die machinaal gerooid en / of gehaald moeten worden kan een afspraak gemaakt worden voor zaterdag 20 april. U kunt dus uw aannemer / hovenier vast bespreken.

Toekomstig tuinadvies, ontwerpen of een beplantingsplan nodig?
Na veel zoekwerk hebben we een nieuwe woon- en werkplek gevonden vanwaar we u graag weer van dienst willen zijn.

Vanaf 10 april is ons adres:
Hoofdweg 50, 8166 AE Emst, het nieuwe telefoonnummer is 0578-845023.

Tijdens de verhuizing / overgangsfase zullen we niet altijd goed bereikbaar zijn maar Hennie kunt u in deze periode bellen op 06-51844918.
Op ons email adres info@goedegebuurebv.nl kunt u ook uw vragen of opmerkingen kwijt, we proberen u dan z.s.m. te contacten.

Op onze nieuwe locatie in Emst kunt u uiteraard weer bij ons terecht voor een (schets)ontwerp of een beplantingschema, voor advies omtrent uw tuin(onderhoud) of welke andere vorm van tuincoach werkzaamheden dan ook.