Diensten


Tuincoach; één van onze diensten
Tuincoach; één van onze diensten

Vanuit de bezoekers van onze tuinen krijgen wij regelmatig de vraag of het mogelijk is dat de haag bij hun thuis net zo strak en mooi gesnoeid kan worden als dat ze bij ons in de tuinen staan. Of dat ze ook zo’n mooie vaste planten border in hun eigen tuin willen, of wij dat kunnen regelen.

Om in deze behoefte te voorzien zijn bieden wij een tweetal diensten aan:

Begeleiding door de Tuincoach

Deze dienst is voor mensen die wel graag zelf het onderhoud in hun tuin willen doen, maar hier (nog) niet voldoende kennis voor bezitten. 1 of meerdere keren per jaar kan de tuincoach bij u langskomen om u aan te sturen en te coachen in de werkzaamheden die u vervolgens zelf moet uitvoeren. Na enkele sessies kunt u in de meeste gevallen voortaan zonder tuincoach het onderhoud aan uw tuin uitvoeren. Mocht u echter toch nog vragen hebben, of een beetje coaching op prijs stellen, staat onze tuincoach natuurlijk nog steeds voor u klaar.

Onderhoud, advies en renovatie door onze hoveniers

Het onderhouden van uw tuin door onze bekwame hoveniers, hiermee ontlast u niet alleen uzelf, u bent ook nog eens verzekerd van een goed en vakkundig onderhouden tuin. Van het opschonen van de tuin in het voorjaar, de voorjaarsbeurt, tot het snoeien van hagen en bomen, het maaien van het gazon als regulier onderhoud, alles kunnen wij voor u verzorgen. Ook voor renovaties, kleine en grote aanpassingen van uw tuin kunt u bij ons terecht

Overzicht van onze diensten: