Restaurant ’t Paviljoen


Restaurant ’t Paviljoen is ons  koffie- en theehuis waar u zelf koffie of thee kunt pakken, maar ook diverse koeken voor erbij en gekoeld fris. Daarnaast is er sinds 2017 ook ijs te koop. Dit alles is zelfbediening en kunt u pakken en afrekenen in het daarvoor bestemde potje / bakje wat er staat.

Koffie & Thee

U kunt uit het koffieautomaat in het restaurant zelf koffie of thee pakken, zelfbediening dus. Koffie en thee kosten € 1,00 en mag u het geld in het potje op de balie stoppen.

Koek en gebak

Naast de koffieautomaat staan diverse soorten koek en gebak/cake variërend in prijs van € 1,00 tot € 2,00. Ook deze mag u zelf pakken en afrekenen in het bakje op de balie.

(Fris)drank

Naast de balie staat een kleine koeling met diverse (fris) dranken in flesjes. Deze kosten € 2,00 per flesje en dit mag in het potje op de balie gestopt worden.

(Semi-)alcoholische dranken

Heeft u zin in een witte- of rode wijn? Een rosé? Bier, radler of een 0.0 biertje? Deze kunt u aan de kassa bestellen en afrekenen, deze staan gekoeld voor u klaar en worden bij u gebracht. Deze kosten € 2,50 tot € 3,00 afhankelijk van uw product.

Lunch

Sinds 2016 kunt u ook een simpele lunch bij ons afnemen, de mogelijkheden hiervoor zijn een huisgemaakt groentesoep met én zonder ballen of een tosti.

Lunches kunt u bestellen en afrekenen aan de kassa. Vervolgens wordt deze voor u klaargemaakt en bij u aan tafel gebracht.

Houd u a.u.b. wel in gedachten dat wij groen- en tuinmensen zijn. De lunch is heerlijk en zal u goed smaken maar is zoals gezegd; een simpele lunch. Afhankelijk van de drukte kan het soms wel een kwartiertje duren voor e.e.a. klaargemaakt is, neemt u ons dat niet kwalijk!

Chips

Ook is er chips verkrijgbaar in ons restaurant in de smaken naturel en paprika. Simpele keuze maar wel voor (bijna) iedereen wat naar zijn of haar zin. Chips kost € 1,00 per zakje.

IJs

Sinds 2017 is er ook ijs verkrijgbaar in restaurant ’t Paviljoen, hiervoor weer het bekende verhaal. Geld in het potje op de balie.

Gebak en lunch voor groepen vanaf 10 personen

Bovenstaande invulling van de horeca is gericht op onze losse bezoekers en kleinere groepjes (tot 10 personen). Komt u met meer mensen en wilt u graag gebak of lunch laat het ons dan van te voren weten zodat we u hierin kunnen voorzien. Op deze manier voorkomen we met elkaar teleurstellingen en zorgen we ervoor dat er genoeg gebak of lunches voor u aanwezig zijn! Kijk hiervoor bij onze groepen informatie elders op deze website.