PRIMAdag met proeverij in samenwerking met restaurant PRIMA


Proeverij op de PRIMAdag
Proeverij op de PRIMAdag

Tijdens een 3-tal zaterdagen door het seizoen heen is er een PRIMAdag met proeverij in samenwerking met PRIMA lunch.diner.lounge. Op het eerste gezicht niet de meest voor de hand liggende samenwerking.

Of toch wel?

Kijktuinen Nunspeet staat al jaren bekend om de verscheidenheid aan bloemen en planten. Sinds enige jaren kent met ons ook om onze moestuin met biologische (vergeten) groenten. Dat laatste is waar we elkaar hebben gevonden.
PRIMA, een onderneming uit Nunspeet op het gebied van eten en drinken, staat namelijk voor verse, eerlijke en lokale producten. Een telefoongesprek gevolgd door een bezoek aan Kijktuinen Nunspeet en een veelbelovende samenwerking was geboren.

2018

In 2018 gaan we voort op de weg die we in 2017 met de PRIMAdagen ingeslagen zijn. Niet langer een groot buffet met veel van alles maar een verfijndere belevenis.
Er wordt meer eten live bereid en opgemaakt met meer uitleg en meer interactie. Zo neemt de gastheer u mee door de diverse gerechtjes die u krijgt.

Voor deelname aan een PRIMAdag geldt een aangepaste entreeprijs. Deze prijs is inclusief de rondleiding en als afsluiter de proeverij.

Aanmelden voor deze PRIMAdagen is vereist! Dit kunt u doen via het contact formulier of telefonisch.

Overzicht PRIMAdag 2018

Geldersche streken

31 maart | rondleiding om 14.00 uur | aanmelden vereist!

Tijdens deze eerste gezamenlijk PRIMAdag van het jaar worden de groenten kruiden onder de aandacht gebracht welke in deze tijd van het jaar aanwezig zijn. Te denken valt o.a. aan vele soorten sla, basilicum, peterselie, selderij, rozemarijn, tijm, bonenkruid en nog vele andere soorten.
Hierbij zal de chef-kok van PRIMA u laten zien maar vooral ook laten proeven wat u met al deze mooi producten kunt doen.

Oma’s achtertuin

30 juni | rondleiding om 14.00 uur | aanmelden vereist!

Tijdens deze dag worden natuurlijk ook de groenten en kruiden onder de aandacht gebracht welke in deze tijd van het jaar aanwezig zijn, maar de nadruk zal liggen op streekproducten .
Hierbij zal de gids u meenemen op een interessante tocht door de moes- en kruidentuin gevolgd door een kookworkshop en proeverij waarbij de chef kok van PRIMA, u laat proeven wat u met al deze mooie producten kunt doen.

Wilde Weelde

27 oktober | rondleiding om 14.00 uur | aanmelden vereist!

Tijdens deze laatste gezamenlijke PRIMAdag van het jaar wordt de aandacht gelegd op het gebruik van vergeten groenten in combinatie met wild. De gids zal u meenemen op een interessante tocht door de moes- en kruidentuin gevolgd door een proeverij.
Hierbij zal de chef-kok van PRIMA u laten zien maar vooral ook laten proeven wat u met al deze mooi producten kunt doen.